Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SESTAVINE
Krompir
Ribji file po vaši izbiri
ekstra deviško oljčno olje
sol i poper
PRIPRAVA
Krompir operemo, olupimo in narežemo na zelo tanke rezine. Pekač pokrijemo s papairjem za peko in naredimo posteljico iz krompirja tako, da ga položite drug preko drugega, da posnemajo videz ribje luske. Na krompir položite ribji file in ga pokrijemo z drugo plastjo krompirja. Vsako plast začinite s soljo, poprom in ekstra deviškim oljčnim oljem. Pečemo v ogreti pečici na 190 °C pribl. 20-25 minut. Vključite ventilator zadnjih 5 minut vključite ventilator ali rahlo povišajte temperaturo pečice.
Priporočeni proizvodi
File Osliča
18,99 €
Komentarji