Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SESTAVINE
- 1 pakiranje brstičnega ohrovta
- 200 g gotgonzole
- 200 g slanine ali šunke
- 50 ml smetane
- 6 orehov
- lesena nabodala
PRIPRAVA
Brstični ohrovt kuhajte približno 10 minut v slani vodi. Odcedimo in vsakega posebaj zavijemo v rezino slanine ali šunke in naredimo nabodala. Nabodala položimo v ustrezno ponev in potresemo z drobno sesekljanimi orehi. Pečemo v pečici, ogreti na 180 °C približno 10 minut, po 5 minutah jih obrnemo. Tik pred serviranjem stopimo gorgonzolo in smetano. Vroča nabodala postrezite s kremo iz gorgonzole.
Priporočeni proizvodi
Brstični ohrovt
6,99 €
Komentarji