Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SESTAVINE
- 500 g raviolov z zelišči (art. 5275)
- 280 g kremnega sira
- 100 g skute
- 1 svećenj rukole
- 100 g posušeni paradižnik (art. 15649)
- 50 g pinjol
- 3 žlice ekstra deviškega oljčnega olja (art. 19608)
- sol
PRIPRAVA
Za začetek v ponvi popecite pinjole, pri čemer pazite, da se ne zažgejo. V posodi za kuhanje zavrite vodo za raviole in dodajte sol. V večji ponvi segrejemo 3 žlice olja, dodamo en del sesekljanega posušenega paradižnika. Po dveh minutah dodajte kremni sir in skuto. Rahlo segrevajte, da se vse skupaj poveže. Po potrebi dodajte malo vode, v kateri so se kuhali ravioli. Ko se sir popolnoma stopi, dodajte raviole in previdno premešajte. Dodajte nekaj nasekljane rukole in pinjole. Postrežemo na krožniku in okrasimo s pinjolami, suhim paradižnikom in rukolo.