Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
SESTAVINE
Zelenjava za Wok bofrost*
- file piščančjih prsi
- mandlji
- curry
- ingver
- zelenjavna osnova
- ekstra deviško oljčno olje
- sol in poper
PRIPRAVA
V ponvi segrejte dve žlici olja, dodajte zamrznjeno zelenjavo za wok in dušite pribl. 7 minut. Marinirane piščančje prsi, narezane na trakce, postavite v ponev, v kateri ste predhodno segreli 3 žlice olja in pecite ter občasno obračajte. Ko so skoraj pečeni, dodajte nekaj lističev mandljev in curry, prilijte malo zelenjavne osnove in rahlo kuhajte. Po potrebi dodajte sol in poper in nato dušeno zelenjavo. Dobro premešajte in posipajte z naribanim ingverjem. Da popestrite barve lahko za to jed uporabite tudi bofrost* pisano zelenjavo za wok.