Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h
Piščančji zvitki

Piščančji zvitki

Piščančje zvitke lahko postrežete cele ali narezane, z različnimi prilogami. Priporočamo prilogo iz koromača in omako iz rdečega vina. sastojci i priprema

Posuđe: Ponev, pekač pripomočki za kuhanje
Osoba: 4
Teža:

SESTAVINE

- piščančje roladice Bofrost *

- belo vino - koromač

- svež rožmarin

- rdeče vino

- sladkor

- ekstra deviško oljčno olje bofrost *

- sol in poper

PRIPRAVA

V ponvi segrejte 2 žlici ekstra deviškega oljčnega olja bofrost *, dodajte odmrznjene piščančje zvitke * in pecite na obeh straneh prib. 2 minuti. Ko se lepo zapečejo, dodajte kozarec belega vina in dušite približno 28 minut. Po potrebi prelijte z vodo ali jušno osnovo.

Priloga

Za boljši okus roladic, kot prilogo predlagamo koromač. Koromač olupite in ga narežite na tenke lističe, nato jih položite na pekač, dodajte sol, poper, vejice rožmarina in ekstra deviško oljčno olje ter pecite v ogreti pečici na 200 °C pribl. 10 minut. Zalijte z belim vinom in pecite še 10 minut.

Omaka

Medtem v primerno skledo vlijemo 2 kozarca rdečega vina in eno žlico sladkorja. Zavremo, nato zmanjšamo ogenj in nadaljujemo s kuhanjem, dokler se vsebine ne zmanjšamo vsaj za polovico. Zvitke postrezite s koromačem in obogatite z vinsko omako.

Komentarji
(0 Komentarji)

Da pustite komentar morate biti registrirani