Ta stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.
PRIPRAVA
Odmrzovanje:
Za 2 kosa:
V hladilniku: pribl. 4 ure; na sobni temperaturi pribl. 2 uri.
Za 1 obrok (oko 150 g)
V mikrovalovni pečici: pri moči 180 W pribl. 4 minute.
Pokrijte filete in jih odmrznite. Pred pripravo jih na kratko operite pod curkom hladne tekoče vode in posušite na kuhinjski papirnati brisači.
Pred uporabo toplotno obdelati.
Priprava:
V ponvi: fileje začinite s soljo, belim poprom in limoninim sokom ter pustite, da se marinirajo pribl. 30 minut in jih posušite. Rahlo povaljajte v moki in pecite na segretem olju pribl. 4 minute na vsaki strani na srednje močnem ognju.
V posodi za kuhanje: zamrznjene fileje postavite v 250 ml vrele slane vode, pokrijte in kuhajte pribl. 7 minut, potem ko voda ponovno zavre.
V mikrovalovni pečici: zamrznjen proizvod (pribl. 150 g) postavite v ustrezno posodo, dodajte 3 žlice vode in segrevajte pribl. 5-6 minut pri moči 600 W.
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.
SESTAVINE
Sestavine:
File atlantske škarpene
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.
POREKLO PROIZVODA
Znanstveno ime: Sebastes norvegius Ulovljen v: SV Atlantskem oceanu (Islandija) Ribolovno orodje: vlečne mreže
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.
HRANILNE VREDNOSTI
Hranilne vrednosti | na 100g | po komadu / porciji | % preporučene dnevne količine po komadu/porciji |
---|---|---|---|
Energija Energijska vrednost | 525 kJ 125 kcal | 788 kJ 188 kcal | 9% - |
Maščobe od tega nasičene maščobne kisline | 4,3 g 0,9 g | 6,4 g 1,4 g | 9% 7% |
Ogljikovi hidrati od tega sladkorji | - - | - - | - - |
Prehranske vlaknine | - | - | - |
Beljakovine | 21,5 g | 32,2 g | 64% |
Sol | 0,30 g | 0,45 g | 8% |
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.
NAČIN SHRANJEVANJA
Proizvod hraniti v zamrzovalniku na temperaturi pri -20 °C. Uporabno najmanj do: glej datum odtisnjen na embalaži.
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.
INFORMACIJE ZA KUPCA
FILE ŠKARPENE
Glazirani fileji škarpene (s ciljem zaščite fileja). Hitro zamrznjeno. Praktično brez kost. Riba je filetirana in pazljivo očiščena. Če je kljub veliki pozornosti pri čiščenju ostala kakšna majhna koščica, vas prosimo za razumevanje.
Informacije na teh straneh so navedene skrbno in natančno. Obstaja možnost, da se sestavine bofrost*ovih proizvodov spremenijo. Iz tega razloga lahko obstajajo razlike med podatki na tej strani in na samem proizvodu, ki vam je bil dostavljen na dom. Zato vas prosimo, da v trenutku prevzema preverite informacije, navedene na pakiranju.