Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h

Burger BE YOU

Burger BE YOU

Ste že kdaj slišali za Impossible Burger ali Beyond Meat Burger? To so namreč veganski/vegetarijanski burgerji, ki so zadnjih nekaj let privedli do popolne revolucije glede pomena - Veggie burger: proizvodi brez mesa, ki so videti kot meso. Ti proizvodi so prava alternativa mesu, ki jim uspe preslikati vso senzorično sfero pri uživanju mesa, hkrati pa ne vsebujejo niti v sledovih bilo katero sestavino živalskega izvora.

Primerni za vse načine prehrane

Primerni za vse načine prehrane

Veganski burger je idealen za vegetarijanski in veganski način prehrane in tudi za vse ostale: naš nasvet je, da ga poskusite tudi če niste ljubitelj mesa. Pripravljen je skrbno, da bi bil čim bolj podoben klasičnemu mesnemu burgerju in je idealen, če želite iz kateregakoli razloga nekaj spremeniti v prehrani in se istočasno ne želite odreči užitkom v okusih. Naš burger BE YOU je inovativen proizvod, ki cvrči, kot pravi mesni burger, čeprav je proizveden iz proteinov graha in pšenice. Predlagamo vam, da ga poskusite kot klasični burger v bombici s svojimi priljubljenimi dodatki, kot je zelenjava, sir in slastna omaka.

Zakaj govorimo o inovaciji?

Zakaj govorimo o inovaciji?

V večjem delu proizvodov, ki so na tržišču na področju alternative mesa, kot sestavina prevladuje soja. Naš cilj je bil poiskati rešitev, da ponudimo kupcem alternativni vir beljakovin, ki se razlikuje od drugih. Inovativna mešanica pšeničnih in grahovih beljakovin nam je omogočila kopijo vseh karakteristik mesa in možnost uživanja proizvodov, ki ne vsebujejo soje. Kliknite tu, da podrobneje spoznate sestavine in način priprave. Kakovost bofrost*a se odraža v tem proizvodu, saj ne vsebuje umetnih arom, barvil in ojačevalcev okusa, ker želimo prinesti na vašo mizo samo najboljše.

 

Burger BE YOU je proizvod, ki ga morate poskusiti, da spoznate nove smernice in užitke v novih okusih.