Hitro zamrznjeni proizvodi
Neposredno v vaš dom
Zadovoljna stranka ali povrnjen denar
Plačilo ob dostavi
Opravite nakup 0-24 h
Ribja juha ... za popečen kruh ali testenine

Ribja juha ... za popečen kruh ali testenine

Poleg klasičnega načina lahko ribjo juho bofrost * uporabite tudi kot nadev za popečen kruh ali kot dodatek špagetom. V nekaj trenutkih na mizo prinesite okuse in vonj po morju. sastojci i priprema

Čas priprave: 10 min
Posuđe: kuhinjski pripomočki
Osoba: 4
Teža:

SESTAVINE

Ribja juha bofrost*

prepečenec

špageti

PRIPRAVA

V posodo za kuhanje dodamo žlico ekstra deviškega olja in zamrznjeno ribjo juho. Pokrijemo in segrevamo pribl. 3 minute. Nato odstranimo pokrovko in nadaljujemo s segrevanjem še 6 minut. Postrežemo popečen kruh ali uporabimo kot omako za špagete.

Komentarji
(0 Komentarji)

Da pustite komentar morate biti registrirani