Domov > Naši cilji

Pridobljeni čas

bofrost* ne pomeni zgolj kakovostne, dobre in zdrave prehrane v vsakem letnem času in v vsakem obdobju življenja. bofrost* omogoča tudi izbiro med 200 ekskluzivnimi izdelki, ki niso v prodaji v trgovinah ali hipermarketih, temveč jih lahko naročite od doma ali na delu med službenimi odmori. Ponujamo vam tudi udobno dostavo na dom. Vse to pomeni manj izgubljenega časa na parkirišču, v vrstah in med policami trgovin. Pomeni pa tudi veliko več časa, ki ga lahko posvetite res pomembnim stvarem: družini, otrokom, hobijem, fitness-u, življenju na svežem zraku ... bofrost*, užitek življenja!

Vse vrste zelenjave, kadarkoli si jo zaželite.

bofrost* omogoča preprosto pripravo okusne zelenjave v vseh letnih časih. Lahko jo vključite v svojo vsakodnevno prehrano: nežni, komaj nabrani grah, slastno špinačo, nežni korenček. bofrost* vam pričara pomlad tudi sredi zime. Poleg tega je podjetje bofrost* pripravilo veliko izredno okusnih receptov za zelenjavne jedi, ki jih pripravite v le nekaj minutah. Upreti se jim ne bodo mogli niti otroci.

Vljudnost preko telefona.

Podružnice bofrost* delujejo preko t.i. bofrost*-ovih "call centrov" (klicnih centrov). To so posebni servisi, namenjeni reševanju vseh težav, predvsem za tiste, ki živijo v velikih mestih in imajo zaradi tega težave s prevozom, parkiranjem in predvsem s časom! Prijazne bofrost*-ove telefonistke vas pokličejo ob dogovorjeni uri in povprašajo po vaših željah. Preko telefona vam svetujejo tudi pri izbiri izdelkov: ste že slišali za udobnejši način?