Domov > Naši cilji

Mraz: čist in varen.

Človeku je hranjenje izdelkov od nekdaj predstavljajo oviro, predvsem pri dobrotah narave, ki niso na razpolago celo leto, ali pri dobrotah, ki nam vzamejo veliko časa za pripravo. Skozi stoletja se je razvilo veliko načinov shranjevanja jedi: v soli, v olju, v kisu, z dimom, s sterilizacijo... samo en način pa ohrani okus nedotaknjen in sestavine živil hranljive. Le ta vam omogoča, da svojim najdražjim vsak dan čez celo leto postavite na mizo le najboljše. Mraz je najbolj naraven način shranjevanja hrane.

Zgodba o aktualnosti

Kdaj in kje so nastali zamrznjeni izdelki? Postopek zamrzovanja so izumili v tridesetih letih prejšnjega stoletja, ko je Američanka Clarence Birdseye izpopolnila prvo industrijsko metodo za svojo proizvodnjo. Zato se moderne tehnologije zamrznitve naslanjajo na skoraj 70 let izkušenj, predvsem pa na neprekinjen uspeh.

Skrivnost nagle zamrznitve.

Zaradi moderne "tehnologije mraza" vsi zamrznjeni bofrost*-ovi izdelki dosežejo -18 °C v najkrajšem možnem času. Ta hitri padec temperature je prva "skrivnost" njihove visoke kakovosti in dobrega okusa, saj hitra kristalizacija vode, ki jo vsebujejo živila v trenutku "zadrži" vitamine in ostale hranljive snovi. Tako se izognemo izgubi snovi, ki se sicer po naravni poti razgradijo, ko živilo naberemo ali ga pripravimo za kuho. Poleg tega hiter nastanek ledenih kristalov ohrani strukturo celic in tako ohrani videz in okus vseh izdelkov.

Prednost mraza brez prekinitev.

-18°C: le če neprenehoma ohranjamo to temperaturo, je mogoče zagotoviti optimalno hranjenje zamrznjenih izdelkov. Pri bofrost*-u zagotavljamo temperaturo -18°C od trenutka, ko živila naberemo, ulovimo ali pripravimo ter jih preko vseh faz distribucije in prevoza dostavimo na vaš dom. Vse to je mogoče zaradi bistvenega postopka, bofrost*-ove verige mraza.

Zagotovljena garancija.

V vseh letnih časih, tako poleti kot pozimi, hranimo vse izdelke na enaki temperaturi. O tem se lahko prepričate sami, tako da pogledate na termometer na zunanji strani bofrost*-ovih vozil, tudi tistega, ki pride na vaš dom!

Izbira kakovosti.

Za vsako podjetje je kakovost prvi cilj, ki ga mora doseči. Za bofrost* je še veliko več: velika in pomembna odgovornost, saj se ne nanaša le na zadovoljstvo, temveč tudi na dobro počutje ogromnega števila potrošnikov. Zato se v podjetju bofrost* trud za kakovost začne že veliko pred pripravo in izbiro sestavin. Zaradi učinkovite organizacije in bofrost*-ove neprekinjene "verige mraza", pridejo na vaš dom izdelki, ki ohranjajo nedotaknjeno kakovost.

Predhodna selekcija.

Za kakovost bofrost*-ovih izdelkov skrbimo neposredno "na terenu"! bofrost*-ovi" managerji kakovosti" izvajajo strog nadzor zelenjavnih izdelkov, ne samo na poljih, temveč tudi na terenu, kjer se goji zelenjava, saj preverjajo vodo in uporabljena semena. Na enak način nadzirajo tudi hrano, s katero se krmi živina, ter preverjajo značilnosti okolja, v katerem se lovijo ribe. Samo tisti, ki uspešno prestane te stroge preizkuse, lahko postane eden od bofrost*-ovih dobaviteljev.

Najboljše iz narave.

Takoj ko se začne sezona za obiranje izdelkov, se bofrost*-ovi "managerji kakovosti" odpeljejo do poljedelskih površin, da lahko oberejo vse izdelke, ko so ti na vrhuncu kakovosti. Zato je bofrost*-ova zelenjava tako lepa na pogled in obenem okusna. Poleg tega je bogata z dragocenimi vitamini, mineralnimi snovmi in hranljivimi sestavinami.

Hraniti se z gotovostjo.

Pravilno, raznoliko in predvsem varno prehranjevanje danes ni več prednost manjšine, temveč zahteva vseh ljudi. To je tudi razlog, zakaj je nakupovanje živil bistvenega pomena za dobro počutje in zdravje celotne družine. Kolikokrat smo zaradi aktualnih dogodkov podvomili v našo izbiro: je res dobro vse, kar je lepo, je vse, kar je dobro, tudi zdravo? bofrost* vam ponuja samo en odgovor: da! Zato, ker se za okusno dobroto vseh bofrost*-ovih izdelkov skriva neprekinjena veriga pregledov, ki so veliko strožji kot pri večini ostalih izdelkov. Zato bofrost* uporablja izbrano meso, ki izhaja le iz preverjenih živinorejskih objektov. Še več - bofrost*-ovi izdelki so brez umetnih barvil in brez genetsko spremenjenih organizmov. Zato vam celo leto lahko zagotavljamo le najboljše, kar ponuja narava.

"Sodišče zamrznjenih izdelkov".

To je ime, ki si ga je bofrost* prislužil zaradi vseh postopkov, pregledov in analiz, ki jih izvaja vsak dan. bofrost*-ovi "managerji kakovosti" izberejo vsa živila na licu mesta. Ko izdelki pridejo v pripravo, pa jih ponovno preverimo in potrdimo standard kakovosti, temperaturo in nepoškodovanost embalaž, ki jih zahtevamo od dobaviteljev, sicer izdelke zavrnemo. Samo zelenjava, meso, ribe in ostale sestavine, ki prestanejo vse preizkuse, lahko postanejo bofrost*-ovi izdelki. Če preizkusa ne prestanejo, jih izločimo takoj, brez možnosti ugovora!

Visoka kakovost okusa.

Vsi okusi so okusi, vendar samo bofrost* nudi edinstveni okus, okus po dobrem v vseh njegovih oblikah in različicah. Vsak bofrost*-ov izdelek, ki pride na vašo mizo, je rezultat vrste preizkusov, ocen in selekcij, ki jih izvajajo izkušeni kuharski mojstri in bofrost*-ovi okuševalci. Ti se ne ukvarjajo le z izdelavo prefinjenih receptov, temveč preizkušajo različne priprave vedno na enakem ognju, v enakih loncih in z enakimi kuhinjskimi sredstvi, kot jih uporabljate sami doma. Na ta način se v podjetju bofrost* prepričamo, da vam nudimo najvišjo kakovost okusa, vi pa ste lahko prepričani, da lahko naše izdelke vsakokrat uživate brez skrbi.

Prevažamo hranilne vrednote.

bofrost*-ova varnost se ne ustavi v fazi pridelave, temveč se nadaljuje vse do vašega doma, dobro zaprta in zaščitena v bofrost*-ovih kamionih. Sistem dostave neposredno na dom vam omogoča, da ste popolnoma prepričani, da se izdelki neprestano hranijo, ne le na optimalni temperaturi za shranjevanje, temveč tudi pod najbolj idealnimi higienskimi pogoji. Vaš bofrost*-ov prodajalec se zaveda, da prevaža pomembno vrednoto: vaše dobro počutje in počutje vseh tistih, ki jih imate radi.