Domov > bofrost*

Blagovna znamka? Ne - življenjski slog.

V Evropi je na področju zamrznjenih izdelkov, njihovega okusa, kakovosti in dostave na dom absolutno vodilno eno podjetje - bofrost*. To je dejstvo, ki ga že 40 let pozna milijon potrošnikov v 12 državah, 10 let pa je znano tudi v Sloveniji. Dosegli smo uspeh brez meja, ki omogoča nov način organizacije lastne prehrane, dobrega počutja in gospodarjenja s časom v sozvočju z novim življenjskim stilom.

Za kakršnokoli informacijo nam pišite na: bofrost@bofrost.si.

Zgodba o uspehu.

Podjetje bofrost* je s svojo marketinško filozofijo začelo svojo zgodbo v Nemčiji leta 1966 pod vodstvom sedanjega predsednika podjetja Josepha Boquoja. Blagovna znamka bofrost* je nastala z združenjem začetnic njegovega priimka in nemškega glagola "frost", ki pomeni mraz.

Skupina bofrost* je začela svoje delovanje v pokrajini Nizki Ren v drugi polovici 60-ih let. Dostavo od vrat do vrat so začeli s prodajo kave in sladoleda, šele kasneje so jo razširili na zamrznjene izdelke. Danes je bofrost* prvi med evropskimi podjetji, ki delujejo na tem področju.

Tako zmagoslavna formula za uspeh se ni mogla ustaviti v matični državi. Iz Nemčije se je prodaja zamrznjenih izdelkov razširila tudi drugod po Evropi, si pridobila privržence in si s tem zagotovila uspeh. Podjetje bofrost* poleg Slovenije in Hrvaške deluje še v Italiji, Avstriji, Belgiji, Luksemburgu, Franciji, na Nizozemskem, v Španiji, Švici in Grčiji.